Tapahtumat

Taekwon-Doa voi harrastaa perusharjoitusten lisäksi myös osallistumalla erilaisiin tapahtumiin, joita ovat mm. leirit, kilpailut ja koulutukset. Tapahtumia voivat järjestää oman seuran lisäksi muut Taekwon-Do -seurat, yksittäiset opettajat ja lajijärjestöt. Tapahtumat voivat olla avoimia kaikille vyöarvoille tai vain tietyille vyöarvoille ja ryhmille.

Yleisimpiä tapahtumia ovat yhden tai useamman päivän pituiset leirit, joihin harrastajat järjestävän seuran lähialueilta tai kauempaakin kokoontuvat harjoittelemaan yhdessä, leirille opettamaan kutsuttujen mustien vöiden johdolla. Pitkien etäisyyksien Pohjois-Suomessa Taekwon-Don harrastajalle leirit ovat olleetkin perinteisesti tärkeä yhteishengen kohottaja ja kosketuspinta naapuriseuroihin, sekä koko Taekwon-Do -yhteisöön.

Oheiseen kalenteriin kokoamme tärkeimpiä seuramme harrastajia koskevia tapahtumia. Tärkeimmistä tapahtumista, kuten kilpailuista ja lähialueen leireistä tiedotamme lisäksi yleensä erikseen. Lisää tapahtumia löydät SITF:n tapahtumakalenterista. Kyytiä miettivän kannattaa muistaa, että kimppakyydit ovat suosittu liikkumismuoto eri tapahtumiin ja niitä kannattaakin tiedustella harjoituksissa, tai vaikkapa jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä.


Tapahtumakalenteri

Huomaa, että joistakin tulevaisuuden tapahtumista on aluksi tiedossa vain ajankohta ja paikka. Lisätietoja päivitellään kalenterimerkintöihin sitä mukaa, kun niitä saadaan ajankohdan lähestyessä.