Lisenssi

Kaikki Arctic Taekwon-Do ry:n harrastajat tarvitsevat kausittain uusittavan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lisenssin. Samalla suositellaan hankittavaksi tapaturmavakuutus, joka kattaa mahdolliset harjoituksissa, leireillä tai kilpailuissa sattuvat vahingot. Lisenssikausi on kalenterivuosi (alkaen 1.1.2024).

Taekwon-Do on lajina suhteellisen turvallinen ja isompia tapaturmia sattuu harvoin. Jos tapaturma kuitenkin sattuu, on hyvä tietää tapaturmavakuutuksen olevan voimassa niin itsellä kuin harjoituskumppanilla. Vakuutus auttaa pääsemään viivytyksettä asiantuntevaan hoitoon ja kattaa hoitoon liittyviä kuluja.

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lisenssien yhteydessä on ostettavissa kattava Pohjolan tapaturmavakuutus. Vaihtoehtona on vakuutukseton liittolisenssi niille harrastajille, jotka haluvat hankkia tapaturmavakuutuksen itse. Muista tällöin kuitenkin varmistaa, että kyseinen vakuutus korvaa nimenomaan Taekwon-Don harjoittelussa sattuneet vahingot. Useissa tapaturmavakuutuksissa kamppailulajeissa sattuneet vahingot suljetaan pois korvausten piiristä, joten ole tarkkana ehtojen kanssa!

Lisenssi oikeuttaa sinut osallistumaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja sen alaisten seurojen järjestämiin tapahtumiin, kuten harjoituksiin, vyökokeisiin, leireille, kilpailuihin ja koulutuksiin. Lisäksi lisenssin maksaneet harrastajat saavat kaksi kertaa vuodessa Taekwon-Do Life -lehden.

Lisenssin hankitaohjeet täältä. Lisenssiä tilatessasi muista valita lajiliitoksi "Suomen ITF Taekwon-Do ry" ja seuraksi "Arctic Taekwon-Do".