Lisenssi

Kaikki Arctic Taekwon-Do ry:n harrastajat tarvitsevat kausittain uusittavan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lisenssin sekä tapaturmavakuutuksen, joka kattaa mahdolliset harjoituksissa, leireillä tai kilpailuissa sattuvat vahingot. Nykyinen kausi alkaa 1.9.2021 ja päättyy 31.8.2022.

Taekwon-Do on lajina suhteellisen turvallinen ja isompia tapaturmia sattuu harvoin. Jos tapaturma kuitenkin sattuu, on hyvä tietää tapaturmavakuutuksen olevan voimassa niin itsellä kuin harjoituskumppanilla. Vakuutus auttaa pääsemään viivytyksettä asiantuntevaan hoitoon ja tarvittaessa esim. vamman vaatiman leikkaushoidonkin saa katettua vakuutuksesta.

Suomen ITF Taekwon-Do ry tarjoaa lisenssien yhteydessä a kattavaa Pohjolan tapaturmavakuutusta. Vaihtoehtona on vakuutukseton lisenssi niille harrastajille, jotka haluvat hankkia tapaturmavakuutuksen itse. Voit siis hankkia tapaturmavakuutuksen myös itse mistä tahansa vakuutusyhtiöstä. Muista tällöin kuitenkin varmistaa että kyseinen vakuutus korvaa nimenomaan Taekwon-Don harjoittelussa sattuneet vahingot. Useissa tapaturmavakuutuksissa kamppailulajeissa sattuneet vahingot suljetaan pois korvausten piiristä, joten ole tarkkana ehtojen kanssa!

Lisenssi oikeuttaa sinut osallistumaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja sen alaisten seurojen järjestämiin tapahtumiin, kuten harjoituksiin, vyökokeisiin, leireille, kilpailuihin ja koulutuksiin. Lisäksi lisenssin maksaneet harrastajat saavat kaksi kertaa vuodessa Taekwon-Do Life -lehden.

Lisenssin voit hankkia täältä. Eri vaihtoehdot näet tämän sivun alaosasta. Lisenssiä tilatessasi muista valita lajiliitoksi "Suomen ITF Taekwon-Do ry" ja seuraksi "Arctic Taekwon-Do".

Vakuutukseton lisenssi (vaihtoehto 1) sisältää ainoastaan liiton lisenssiosan. Edut ovat samat kuin vakuutuksellisissa lisensseissä.

1. Sinulla on jo oma tapaturmavakuutus tai harkitset vielä vakuutuksen ostoa?
Tällöin oikea valinta on pelkkä Liittolisenssi (32 €). Liittolisenssi ei anna mitään vakuutusturvaa, mutta se oikeuttaa osallistumiseen sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

2. Oletko yli 18-vuotias (synt. 2002 tai aiemmin) ja haluat kilpailla?
Tällöin oikea valinta on A-superlisenssi (285 €). A-superlisenssivakuutus kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset A-superlisenssin.

3. Oletko alle 18-vuotias (synt. 2003 tai myöhemmin)?
Tällöin oikea valinta on B-lisenssi, joka on suunnattu lajimme junioriharrastajille. B-lisenssivakuutukset on jaettu ikäluokan mukaan B1-lisenssiin (109 €) ja B2-lisenssiin (65 €). Erona hinnan lisäksi on se, että 2003-2008 syntyneille tarkoitetussa B1-lisenssivakuutuksessa on omavastuu 100 € ja 2009 ja myöhemmin syntyneille tarkoitetussa B2-lisenssivakuutuksessa 0 €. Vakuutus kattaa sekä harjoittelussa että kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). B2-lisenssivakuutus on voimassa tuoteselosteessa määritellyissä tilanteissa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa. Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset B-lisenssin.

4. Oletko yli 18-vuotias (synt. 2002 tai aiemmin), et ole kiinnostunut kilpailusta, mutta harjoittelet aktiivisesti?
Tällöin oikea valinta on Harrastajalisenssi (149 €). Harrastajalisenssi kattaa sekä kotimaassa että ulkomailla sattuneet tapaturmat harjoittelussa, mutta ei kata kilpailuissa sattuneita tapaturmia, eikä sillä saa osallistua kilpailuihin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset harrastajalisenssin.

5. Oletko yli 18-vuotias (synt. 2002 tai aiemmin) ja haluat pääosin vain harrastaa, mutta silloin tällöin osallistua johonkin kilpailuun?
Tällöin oikea valinta on Liittolisenssin tai Harrastajalisenssin lisäksi ostettava, viikon kerrallaan voimassa oleva Kertalisenssi (33 €), jossa ei ole ikärajoitusta. Kertalisenssi kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta) ja sen voit ostaa missä vaiheessa kautta tahansa. Kertalisenssin yhteydessä on suoritettava palvelumaksu (2 €).