Lisenssi

Kaikki Arctic Taekwon-Do ry:n harrastajat tarvitsevat kausittain uusittavan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lisenssin sekä tapaturmavakuutuksen, joka kattaa mahdolliset harjoituksissa, leireillä tai kilpailuissa sattuvat vahingot. Lisenssikausi alkaa syyskuussa ja päättyy seuraavan vuoden elokuussa.

Taekwon-Do on lajina suhteellisen turvallinen ja isompia tapaturmia sattuu harvoin. Jos tapaturma kuitenkin sattuu, on hyvä tietää tapaturmavakuutuksen olevan voimassa niin itsellä kuin harjoituskumppanilla. Vakuutus auttaa pääsemään viivytyksettä asiantuntevaan hoitoon ja kattaa hoitoon liittyviä kuluja.

Suomen ITF Taekwon-Do ry tarjoaa lisenssien yhteydessä kattavaa Pohjolan tapaturmavakuutusta. Vaihtoehtona on vakuutukseton lisenssi niille harrastajille, jotka haluvat hankkia tapaturmavakuutuksen itse. Voit siis hankkia tapaturmavakuutuksen myös itse mistä tahansa vakuutusyhtiöstä. Muista tällöin kuitenkin varmistaa että kyseinen vakuutus korvaa nimenomaan Taekwon-Don harjoittelussa sattuneet vahingot. Useissa tapaturmavakuutuksissa kamppailulajeissa sattuneet vahingot suljetaan pois korvausten piiristä, joten ole tarkkana ehtojen kanssa!

Lisenssi oikeuttaa sinut osallistumaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja sen alaisten seurojen järjestämiin tapahtumiin, kuten harjoituksiin, vyökokeisiin, leireille, kilpailuihin ja koulutuksiin. Lisäksi lisenssin maksaneet harrastajat saavat kaksi kertaa vuodessa Taekwon-Do Life -lehden.

Lisenssin voit hankkia täältä. Lisenssiä tilatessasi muista valita lajiliitoksi "Suomen ITF Taekwon-Do ry" ja seuraksi "Arctic Taekwon-Do".

Kaikilla liiton harrastajilla tulee olla voimassaoleva liittolisenssi. Lisenssin lisäksi vakuutusvaihtoehtoja on Kuusi: A-superlisenssi yli 18-vuotiaille kilpailijoille, alle 18-vuotiaille tarkoitetut B1- ja B2-lisenssit, yli 18-vuotiaille harrastajille tarkoitettu harrastajalisenssi, yksittäiseen kilpailuun osallistumisen mahdollistava kertalisenssi, joka on voimassa 7 vuorokautta. Valita voi myös pelkän liittolisenssin eikä lainkaan Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutusta.