Tiedotus

Harrastajat-postituslista
Seuran harrastajille, sekä huoltajille tarkoitetulle Harrastajat-postituslistalle liittymällä saat tärkeimmät seuran toimintaan, kuten harjoitusaikoihin liittyvät tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi. Voit liittyä listalle lähettämällä viestin osoitteeseen webmaster@arctictkd.fi (kerro viestissä nimesi ja sähköpostiosoitteesi) tai kertomalla asiasta harjoituksissa omalle opettajallesi.

Facebook-ryhmä
Seuran harrastajille, sekä huoltajille tarkoitetun Facebook-ryhmän Arctic Taekwon-Do ry - jäsenet löydät osoitteesta https://www.facebook.com/groups/arctictkd/. Liittyäksesi klikkaa "Liity" ja ryhmän ylläpito hyväksyy liittymispyyntösi. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen webmaster@arctictkd.fi.

Ryhmään on suljettu, eli hyväksymme ryhmään vain seuran jäsenet, harrastajat ja huoltajat. Ryhmässä ilmoitetaan tärkeistä seuran toimintaan liittyvistä asioista, harjoitusaikojen muutoksista ja siellä voi aivan hyvin kysellä kimppakyytiä leirille tai keskustella Taekwon-Dosta.

Julkiset Facebook-sivut
Lähinnä markkinointimielessä ylläpidettävät seuran julkiset Facebook-sivut löytyvät osoitteesta https://www.facebook.com/arctictkd/.