Kilpailut

Kilpailuja koskevat uutiset ja tiedotteet.

Menestystä SM-kilpailuista ja Helmi Cupista 2019

Vuoden 2019 Taekwon-Don Suomenmestaruuskilpailut ja värivöiden Helmi Cup käytiin viikonloppuna Tampereella. Arctic Taekwon-Do osallistui kilpailuihin kokoonpanoltaan 14 kisailijan ja kolmen huoltajan joukkueella. Seuran puheenjohtaja Raine nähtiin myös tuomaroimassa ensimmäisenä kisapäivänä.

Arcticin joukkue menestyi kisoissa erinomaisesti; joukkueen saldo oli yhteensä 13 kultaa, 8 hopeaa ja 3 pronssia. Mitalien lisäksi kilpailuista saatiin arvokasta kokemusta, hyviä muistoja ja jokunen uusi tuttavuuskin kisakumppaneista löytyi.

Luokittelu: 

Taekwon-Don MM-mitaleita Lappiin

ITF Taekwon-Don maailmanmestaruuksista miteltiin Italian Jesolossa 27-31.5.2015. Viiden kilpailupäivän aikana kilpailtiin Taekwon-Don viidessa eri kategoriassa: liikesarjat, ottelu, erikoistekniikkamurskaus, voimamurskaus ja näytösottelu. MM-tittelit jaetaan erikseen sekä aikuisten että junioreiden (alle 18v) sarjoissa. Kaikkiaan kilpailijoita oli 1019 ja heitä tuli 52 eri maasta. Suomen maajoukkueen vahvuus oli 28 urheilijaa, joista junioreita oli yhdeksän.

Luokittelu: 

Winternational-menestystä rovaniemeläisittäin

Tampereen Hervannassa kilpailtiin tänä viikonloppuna 21.-22.3.2015 Winternational Taekwon-Do Open 2015-kilpailu. Paikalla oli lauantaina Arctic Taekwon-Doa edustamassa pieni mutta tehokas ryhmä, johon kuuluivat Jouni, Jutta, Julia, Altti, Jari ja Kristian. Winternational Taekwon-Do Open on tamperelaisen Black Eagle Taekwon-Don järjestämä kilpailu, joka pidettiin tänä vuonna toistamiseen muutaman vuoden tauon jälkeen. Tapahtumassa kisataan liikesarjoissa ja ottelussa niin mustien vöiden, kuin värivöidenkin kesken. Osallistujia on tullut ulkomaita myöten.

Luokittelu: 

SM 2015 ja Helmi Cup 2015 mitallisaldoa Ylöjärveltä

Ylöjärvellä kisattiin viikonloppuna mustien vöiden SM-kilpailu ja värivöiden Helmi Cup-kilpailu.
Arctic Taekwon-Don pienestä kisaryhmästä (Jouni H, Jari, Jutta, Julia, Ellen, Kristian ja Ari) kaikki saivat vähintään yhden mitalin ja jotkut jopa kuusi.
Lisäksi mukaan tarttui liuta pokaaleja.

Luokittelu: 

Sivut