SITF:n tuomarikurssi ja Taekwon-Do Akatemian kisatreenipäivä järjestetään Oulussa 4.12.

Oulussa järjestetään lauantaina 4.12. SITF:n tuomarikurssi ja Taekwon-Do Akatemian kisaharjoituspäivä.

SITF:n tuomarikurssi
Koulutus pidetään Äimäkujan salilla, Äimäkuja 6 A, 90400 Oulu
Tuomarikurssilla voit suorittaa D-, C- ja B-tuomarin pätevyyden tai käydä kertaamassa olemassa olevan tuomariluokkasi mukaiset tiedot. Sinulla täytyy olla voimassa oleva lisenssi.

Kurssin hinnat ovat
- päivityskoulutus 30 €
- D-tuomari 30 €
- C-tuomari 40 €
- B-tuomari 75 €

Käy lukemassa lisätietoa tuomarikoulutuksista, sekä tuomariluokille kuuluvat vaatimukset http://www.taekwon-do.fi/liitto/koulutus/tuomarikoulutus/.

Tuomarikurssille tarvitset varustuksena:
- muistiinpanovälineet
- harjoitusosioon tuomariasustus: tumma puku, valkoinen kauluspaita, sininen kravatti (SITF:n sinisen kravatin saa tuomarikurssilla ensimmäistä kertaa olevat), valkoiset sisäpelikengät

Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautua voi sähköpostitse Raine Roivakselle raine.roivas@arctictkd.fi 30.11.2021 klo 20:00 mennessä. Maksut suoritetaan Arctic Taekwon-Do ry:n tilille FI45 5640 0220 2765 91 viitenumerolla 21 16031.

Lisätietoa ja päivän aikataulun löydät http://www.taekwon-do.fi/sitfn-tuomarikurssi-oulussa-2/.

Taekwon-Do Akatemian kisaharjoituspäivä
Lauantaina 4.12. Taekwon-Do Akatemia järjestää kaikille kiinnostuneille harrastajille treenipäivän, jonka tarkoituksena on opetella kilpailusääntöjä ja -käytäntöjä. Olennaisena osana treenipäivään kuuluu harjoituskilpailut, jonka tuomaroivat saman päivän tuomarikoulutukseen osallistuvat tuomarikokelaat.

Treenipäivä kustantaa 10€/harrastaja. Ilmoittautua voi Raine Roivakselle raine.roivas@arctictkd.fi. Kerro ilmoittautumisessa nimi ja vyöarvo. Kilpailusarjoja ei tarvitse tietää etukäteen, niiden valinta tapahtuu paikan päällä.

Aikataulu:
10:00-12:00 Lämmittelytreeni, kisasääntöjen ja -käytäntöjen opettelu
Lounastauko
13:00-16:00 Harjoituskisat

Ilmoittaudu mukaan, jos yhtään kilpaileminen kiinnostaa! Mukaan voi osallistua niin ensikertalaiset kuin kokeneet kilpailijat.