Seura

Seuran Internet-sivuja- ja sosiaalisen median kanavia koskevat uutiset ja tiedotteet. Päivitykset, vika- ja häiriötiedotteet yms.

Seuran vuosikokous la 20.2.2016

Arctic Taekwon-Do ry:n pitää sääntömääräisen vuosikokouksen lauantaina 20.02.2016 klo 16:00 alkaen. Liitteenä olevissa tiedostoissa on tarkemmat tiedot kokouspaikasta sekä kokouksen asialista. Huomaathan, että kokouksessa äänioikeus on 15 vuotta täyttäneillä seuran jäsenillä.

Luokittelu: 

Uusia Dan-arvoja

Rovaniemellä 12.12.2015 Arctic Taekwon-Do ry:n leirillä järjestetyssä Dan-kokeessa suoritettiin uusia vyöarvoja. Arktiseen seuraan saatiin tällä kertaa kolme uutta korkeaa Dan-arvoa; Tero Paakkari 3. Dan, Pasi Parviainen 3. Dan ja Julia Pätsi 3. Dan, sekä Taekwon-Do Akatemiaan; Kirsi Ervasti 2. Dan! Vöiden myöntäjänä toimi Mikko Allinniemi 6. Dan ja mukana olivat myös Jouni Aartola 4. Dan, sekä Jari Ramberg 3. Dan.

Luokittelu: 

Seuraverkkarien yhteistilaus

Seura on järjestämässä seuraavan parin viikon kuluessa yhteistilausta paljon ihastusta herätteneistä verryttelyasuista, eli seuraverkkareista. Seuralla ei ole verkkareita varastossa, vaan niitä tilataan yhteistilauksena noin 1-2 kertaa vuodessa kysynnän mukaan. Asun valmistaja on laadukkaista kamppailutarvikkeistaan tunnettu saksalainen TOP-TEN, jonka tuotteita maahan tuo mm. helsinkiläinen Ni-Dan Oy. Asu sisältää takin ja housut. Koot S-XXL ja hinta 84€/kpl. Sovituskappaleita voi tiedustella harjoituksissa.

Halutessasi osallistua nyt järjestettävään tilaukseen, lähetä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sekä puvun koko osoitteeseen verkkarit@arctictkd.fi.
Tilaus on sitova. Tarvittaessa lisätietoja saat opettajaltasi tai osoitteesta jouni.aartola@arctictkd.fi.

Ohessa myös nettisivuilta löytyvä tiedote-PDF verkkareista, josta näet mm. kuvia asusta.
http://arctictkd.fi/tiedostot/arctictkd_verkkarit_tiedote.pdf

Luokittelu: 

Internet- ja Facebook-sivut auki

Terveisiä "IT-osastolta"! Seuran Internet-sivut ovat nyt kokonaisuudessaan auki. Sivujen kehittämistä jatketaan ja sivuille on tulossa vielä lisää sisältöä, mm. tiedostot-sivu ladattaville teoriamonisteille yms.

Ulkoisen viestinnän ja markkinoin tukemiseksi avaamme samassa yhteydessä seuran viralliset Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/arctictkd. Muistutuksena jäsenille, että vanha Facebook-ryhmä osoitteessa https://www.facebook.com/groups/arctictkd jatkaa toimintaansa vain seuran jäsenille ja huoltajille tarkoitettuna tiedotus- ja keskustelukanavana. :)

Luokittelu: 

Hallitus valittu kaudelle 2015-2016

Arctic Taekwon-Do ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 23.5.2015 Lapin urheiluopistolla. Kokouksessa valittiin seuralle hallitus kaudelle 2015-2016. Seuran puheenjohtajana toimii Tero Paakkari ja rahastonhoitajana Jutta Jakkila. Muut hallituksen jäsenet ovat Pasi Parviainen, Ari Kairala ja Marjaana Sahlman. Varajäseninä toimivat Jouni Heikkinen ja Mikko Salla.

Luokittelu: 

Sivut