Terveisiä Arcticista!

Hyvää huhtikuuta kaikille!

Seuramme harrastustoiminta keskeytyi noin kuukausi sitten Rovaniemen kaupungin suljettua kaikki sisäliikuntapaikat varotoimena koronavirusepidemian vuoksi. Valitettavasti emme ole saaneet uusia ohjeistuksia kaupungilta, joten Arcticin treenit on edelleen peruttu! Ilmoitamme lisätiedoista ja muutoksista nettisivuilla, Facebook - ryhmässä sekä sähköpostitse. Älkää huolestuko, lajia ja teitä harrastajia emme ole unohtaneet.

Seurassamme pyörii haaste, "Miten sinä liikut?", mihin kaikki saavat osallistua vapaaehtoisesti. Tarkoituksena on jakaa sosiaalisessa mediassa, joko omalla tilillä tai Facebookissa Arctic Taekwon-Do jäsenet - ryhmässä, kuvia tai videoita omista harjoituksistanne / liikkumisestanne. Julkaisuun voi lisätä hashtagit #arctictkd, #kotitreenit ja #pysyliikkeessä. Toivomme mahdollisimman monen osallistuvan tähän!

Seuran opettajien johdolla on aloitettu myös Taekwon-Do - treenivideoiden tekeminen. Tavoitteena on aktivoida harrastajia harjoittelemaan kotona opastuksen avulla ja pitämään motivaatiota yllä. Videot julkaistaan tällä hetkellä Facebookissa Arctic Taekwon-Do jäsenet - ryhmässä maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Haluamme jatkossa tarjota kaikille seuran jäsenille esteettömän pääsyn seuraamaan treenivideoita, joten olemme luomassa kanavaa tämän mahdollistamiseksi. Tästä lisää lähipäivinä!

Oikein hyvää kevään jatkot kaikille, pysytään terveinä ja toivottavasti pääsemme pian treenaamaan yhdessä omalle harjoitussalille!