Lisenssi

Kaikki Arctic Taekwon-Do ry:n harrastajat tarvitsevat kausittain uusittavan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lisenssin sekä tapaturmavakuutuksen, joka kattaa mahdolliset harjoituksissa, leireillä tai kilpailuissa sattuvat vahingot. Nykyinen kausi alkoi 1.9.2016 ja päättyy 31.8.2017.

Taekwon-Do on lajina suhteellisen turvallinen ja isompia tapaturmia sattuu harvoin. Jos tapaturma kuitenkin sattuu, on hyvä tietää tapaturmavakuutuksen olevan voimassa niin itsellä kuin harjoituskumppanilla. Vakuutus takaa viivytyksettömän pääsyn asiantuntevaan hoitoon ja tarvittaessa esim. vamman vaatiman leikkaushoidonkin saa katettua vakuutuksesta.

Suomen ITF Taekwon-Do ry tarjoaa lisenssien yhteydessä edullista ja kattavaa Pohjolan tapaturmavakuutusta Vaihtoehtona on vakuutukseton lisenssi niille harrastajille, jotka haluvat hankkia tapaturmavakuutuksen itse. Voit siis hankkia tapaturmavakuutuksen myös itse mistä tahansa vakuutusyhtiöstä. Muista tällöin kuitenkin varmistaa että kyseinen vakuutus korvaa nimenomaan Taekwon-Don harjoittelussa sattuneet vahingot. Useissa tapaturmavakuutuksissa kamppailulajeissa sattuneet vahingot suljetaan pois korvausten piiristä, joten ole tarkkana ehtojen kanssa!

Lisenssi oikeuttaa sinut osallistumaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja sen alaisten seurojen järjestämiin tapahtumiin, kuten harjoituksiin, vyökokeisiin, leireille, kilpailuihin ja koulutuksiin. Lisäksi lisenssin maksaneet harrastajat saavat kaksi kertaa vuodessa Taekwon-Do Life -lehden kotiinsa.

Lisenssin voit hankkia täältä. Eri vaihtoehdot näet tämän sivun alaosasta. Lisenssiä tilatessasi muista valita lajiliitoksi "Suomen ITF Taekwon-Do ry" ja seuraksi "Arctic Taekwon-Do".

Vakuutukseton lisenssi (vaihtoehto 4) sisältää ainoastaan liiton lisenssiosan. Edut ovat samat kuin vakuutuksellisissa lisensseissä.

1. Oletko yli 18-vuotias ja haluat kilpailla?
Tällöin oikea valinta on A-superlisenssi. A-superlisenssi kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot Pohjolan tuoteselosteesta). Lisenssi oikeuttaa osallistumaan sekä seurasi harjoituksiin, että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin (valmentaja- ja tuomarikoulutukset).

2. Oletko alle 18-vuotias?
Tällöin oikea valinta on B-lisenssi, joka on suunnattu lajimme junioriharrastajille. Lisenssi kattaa sekä harjoittelussa että kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin (katso tarkemmat vakuutusehdot Pohjolan tuoteselosteesta). Lisenssi oikeuttaa osallistumaan sekä seurasi harjoituksiin, että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin (valmentaja- ja tuomarikoulutukset).

3. Oletko yli 18-vuotias, et ole kiinnostunut kilpailusta, mutta harjoittelet aktiivisesti?
Tällöin oikea valinta on Harrastajalisenssi. Lisenssi kattaa sekä kotimaassa että ulkomailla sattuneet tapaturmat harjoittelussa, mutta EI kata kilpailuissa sattuneita tapaturmia. Lisenssi oikeuttaa osallistumaan sekä seurasi harjoituksiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin kuten leireille ja koulutuksiin (valmentaja- ja tuomarikoulutukset).

4. Onko sinulla jo oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka kattaa myös Taekwon-Dossa sattuneet vahingot?
Tällöin oikea valinta on Liittolisenssi. Liittolisenssi ei anna mitään vakuutusturvaa, mutta se oikeuttaa osallistumaan sekä seurasi harjoituksiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin kuten kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin (valmentaja- ja tuomarikoulutukset).